Consulting

Services

Teknisk Rådgivning og Udvikling af AI Løsninger

Jeg gør det muligt for virksomheder at komme i gang med AI ved at identificere og udnytte de lavthængende frugter samt træne, modellere og anvende AI-modeller til at løse kundespecifikke udfordringer.

Jeg omsætter teori og idéer til anvendelige produkter, som kan videreføres til produktion, og analyserer samt forstår jeres data for at skabe indsigt og værdi.

Rådgivning

Rådgivning omkring AI, hvordan kommer du igang med det og hvordan finder du de lavthængende frugter?

Prototype Udvikling

Omsættelse af teori og idéer til anvendelige prototyper der kan gå videre til produktion.

AI Træning & Anvendelse

Træning, modellering og anvendelse af AI modeller til kundespecifikke udfordringer.

Data analyse

Analyse og forståelse af jeres data

Hvorfor vælge mig?

Gennemgående forståelse for AI

Jeg har stor erfaring med alle faser af et AI projekt og kan derfor træde ind, helt fra den spæde start til når en ide skal omsættes til kode

Løbende Kommunikation

Ved at holde en åben dialog igennem hele projektet, kan fokus og retning løbende justeres efter behov

Skræddersyede Løsninger

Jeg leverer tilpassede AI-løsninger, der er designet til at imødekomme specifikke forretningsbehov samt levere målbare resultater

Tidligere Projekter

Teknologisk Institut

Analyse af Kursusdata med fokus på fremtidig terminsplanlægning

Jeg har udført en omfattende analyse af kursusdata for Teknologisk Institut med henblik på at udpege og forstå eksisterende mønstre og tendenser i deres planlægning af kurser.
Analysen blev udført i løbende korrespondance med kunden så de under hele processen kunne styre udvikling og retning.
Afslutningsvis præsenterede jeg resultaterne for dem ved hjælp af omfattende visualiseringer og detaljerede nedbrydninger af de trends data viser.

Novo Nordisk

Semantisk Søgning over Biologiske Forskningsartikler

Et internt dataprodukt hos Novo Nordisk havde behov for bedre søgning igennem et stort katalog af forskningsartikler. Jeg har her fungeret som konsulent for først, i samarbejde med stakeholders, at finde frem til hvad en forbedret søgning skal kunne samt planlægge forløbet. Herefter har jeg stået for alle faser af dataindsamling, data modellering, model træning og udvikling og test af en prototypeløsning. Undervejs i projektet har jeg holdt åben kommunikation med projektets stakeholdere samt løbende vidensdelt med det bredere team omkring AI og hvordan du arbejder med teknologien.

Københavns Professionshøjskole

SkoleGPT

ChatGPT tog verden med storm men kan ikke indrages i undervisningen i folkeskolerne da elevernes datasikkerhed ikke kan garanteres. SkoleGPT var et forsøg på at imødekomme dette behov. SkoleGPT er en Chatbot meget i stil med ChatGPT, dog udviklet med fokus på transparens, compliance og open source. Den logger intet og kræver ikke login. Løsningen kører indenfor EU og er derfor GDPR compliant.
Jeg har hjulpet igennem alle stadier af udviklingen af den første version af SkoleGPT. Helt fra scoping og definition af projektet til udvikling, vedligeholdelse og produktion.

Prøv SkoleGPT her

Unikk.me

Automatisk matching af fødevarer med ernæringsinformation

jeg har udarbejdet en løsning der kan matche fødevarer fra en kvittering med data fra en ernæringsdatabase. Opgaven omfattede en analyse af inputdata for at opnå forståelse og detektere forskellige typer af fødevarer. Herefter arbejdede jeg med flere forskellige AI baserede modeller og hypoteser for at finde de metoder der gav det bedste resultat for kunden. Til slut leverede jeg en fungerende model som de nemt kunne integrere i deres eksisterende Cloud setup, samt en liste af potentielt brugbare AI modeller de kan undersøge i fremtiden.

Amesto NextBridge

Anvendelse af AI til automatisering af faktacheck processer

Jeg har fungeret i et samarbejde om en forundersøgelse for et større nordisk faktachecking medie, for at afdække hvordan de kan anvende AI til automatisering af forskellige processer indenfor faktchecking. Mit arbejde indebar at analysere og forstå de nyeste metoder og modeller indenfor både kommerciel og akademisk faktacheck samt alle relaterede teknologier, udvikle prototyper samt bistå i præsentationen af alt dette til slutkunden.

Unikk.me

Automatisk matching af fødevarer med ernæringsinformation

Jeg har hjulpet med afdækning og konkretisering af data modellen for et produkt der stadig var under udvikling. Produktet modtog rådata og skulle processere denne i flere stadier men manglede et klart overblik over hvordan data skulle bevæge sig rundt samt hvilke data skulle gemme i hvilke trin. Jeg gik her i dialog med projektets forskellige stakeholders for at danne mig det fulde overblik. Herefter udarbejdede jeg en serie af arkitektur diagrammer og data struktur ark udfra den viden jeg havde erhvervet mig. Disse blev præsenteret for kunden over en række af møder der gav dem mulighed for at spørge ind, præcisere samt ændre hvor der var behov.

Flere Kunder

AI Leadscoring - Forudsige potentielle kunders købelyst baseret på online adfærd

Jeg har for flere forskellige kunder bygget AI modeller til at forudsige nye hjemmeside besøgendes sansyndlighed for at foretage et køb. Projektet starter med tracking af brugeres online adfærd på hjemmesiden. Denne data anvendes så til at træne en AI model der kan forudsige købsadfærd af nye besøgende på siden. Denne data bruges så enten til at købe reklamer målrettet disse brugere eller til at analysere dine potentielle kunder og inddele dem i forskellige segmenter/personagrupper.