Consulting

Services

Hvordan kan jeg hjælpe?

Jeg gør det muligt for virksomheder at arbejde med strategi og kunder baseret på data i stedet for mavefornemmelse og vaner.

Jeg gør virksomheder digitale modne ved at samle og strømline data i en central data-platform, samt automatisere manuelle opgaver med AI-løsninger.

Data platforme

Arkitektur og integration af data platforme

Automation

Gør dine medarbejderes tid mere effektiv med AI-automatiseringer.

Indsigt

Udvikling og formidling af data-drevet indsigt/viden.

Data analyse

Analyse og berigelse af kunde/bruger data

Hvordan jeg opnår resultater

Full Stack Tilgang

Jeg har erfaring inden for både data science og softwareudvikling og kan derfor hjælpe med alle faser af et dataprojekt.

Løbende Kommunikation

Samtalen fortsætter, indtil projektet er afsluttet. Ved at holde en åben dialog kan fokus på projektet styres.

Fleksible Leveringer

Jeg leverer data-drevne indsigter i enhver form. Uanset om det er dashboards, rapporter eller noget helt tredje.

Tidligere projekter jeg har udført

Fødevare Matching

Automatisk matching af fødevarer med ernæringsinformation

For en kunde har jeg udarbejdet en løsning der kan matche fødevarer fra en kvittering med data fra en ernæringsdatabase. Opgaven omfattede en analyse af inputdata for at opnå forståelse og detektere forskellige typer af fødevarer. Herefter arbejdede jeg med flere forskellige AI baserede modeller og hypoteser for at finde de metoder der gav det bedste resultat for kunden. Til slut leverede jeg en fungerende model som de nemt kunne integrere i deres eksisterende Cloud setup, samt en liste af potentielt brugbare AI modeller de kan undersøge i fremtiden.

AI Faktachecking

Anvendelse af AI til automatisering af faktacheck processer

Jeg har fungeret i et samarbejde om en forundersøgelse for et større nordisk faktachecking medie, for at afdække hvordan de kan anvende AI til automatisering af forskellige processer indenfor faktchecking. Mit arbejde indebar at analysere og forstå de nyeste metoder og modeller indenfor både kommerciel og akademisk faktacheck samt alle relaterede teknologier, udvikle prototyper samt bistå i præsentationen af alt dette til slutkunden.

Data Model & Arkitektur

Automatisk matching af fødevarer med ernæringsinformation

For en eksisterende kunde har jeg hjulpet med afdækning og konkretisering af data modellen for et produkt der stadig var under udvikling. Produktet modtog rådata og skulle processere denne i flere stadier men manglede et klart overblik over hvordan data skulle bevæge sig rundt samt hvilke data skulle gemme i hvilke trin. Jeg gik her i dialog med projektets forskellige stakeholders for at danne mig det fulde overblik. Herefter udarbejdede jeg en serie af arkitektur diagrammer og data struktur ark udfra den viden jeg havde erhvervet mig. Disse blev præsenteret for kunden over en række af møder der gav dem mulighed for at spørge ind, præcisere samt ændre hvor der var behov.

AI Leadscoring

Forudsige potentielle kunders købelyst baseret på online adfærd

Jeg har for flere forskellige kunder bygget AI modeller til at forudsige nye hjemmeside besøgendes sansyndlighed for at foretage et køb. Projektet starter med tracking af brugeres online adfærd på hjemmesiden. Denne data anvendes så til at træne en AI model der kan forudsige købsadfærd af nye besøgende på siden. Denne data bruges så enten til at købe reklamer målrettet disse brugere eller til at analysere dine potentielle kunder og inddele dem i forskellige segmenter/personagrupper.